FRINGES AND FLOWERS

SÆLGER UD AF GARDEROBEN

karodall outfit

Så er det endnu en gang tid til, at jeg sælger ud af garderoben på Tradono Market.

Søndag d. 8. april.

kl. 10-16

Store Kannikestræde 19, 1169 København K.

Jeg har fundet en masse nye sager frem fra garderoben, som jeg er sikker på, at i vil elske, så håber på at se en masse af jer. Lige her kan i læse mere og deltage i eventet. Tag evt. et kig forbi min Tradono profil @karodall, hvor jeg også har en masse ting til salg. Vi ses søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRINGES AND FLOWERS