SÆLGER UD AF GARDEROBEN

High-street favourite: NEW TRENCH

2ndonexkarodallTrenchcoat & OTHER STORIES (similar from Stories) / Sweatshirt RÉSUMÉ / Skirt 2NDONExKARODALL (coming 19th of April) / Socks COS / Sneakers NEW BALANCE / Earring JANE KØNIG

Hold kæft, hvor dejligt at se så mange af jer komme forbi i dag til Tradono x Trendsales market. Jeg håber, at I alle fik købt nogle gode ting – kunne se, at mange af de andre damer havde fået tømt ligeså godt ud som mig. Et nyt favorit item i gardroben – eller faktisk to, er denne pæne trenchcoat fra & Other Stories. I flere år har jeg drømt om den klassiske fra Burberry, men denne her kommer virkelig tæt på og er yderst budgetvenlig. Nr. to favorit item er min nederdel fra mit samarbejde med 2ND ONE. Nu er der altså under to uger til lanuch, og det er så mega spændende.

Jeg vil lukke computeren ned for i dag, sætte en film på og smutte tidligt i seng. Har en travl, men vildt spændende uge foran mig med optagelser til et talk-show, to rejser til London og Wien samt pressedage. Vi snakkes!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÆLGER UD AF GARDEROBEN