High-street favourite: NEW TRENCH

CHECKING OUT OF THE WEEKEND

karodall

karodall Blazer JUST FEMALE / Knit JUST FEMALE / Top SIX AMES (coming soon) / Jeans CLOSED / Boots 2ND DAY / Clutch LEOWULFF / Sunglasses BOUGHT IN THAILAND

I fredags så jeg sådan her ud, som I måske allerede har spottet på Instagram??? Jeg må i den grad sige, at jeg har en ting for ternede blazere. På én uge har jeg fået skaffet mig tre forskellige, men ingen af dem er ens – det synes jeg i hvert fald ikke, haha. De passer simpelthen til alt – jeans som kjole, og mønstre som ensfarvede items. En ternet blazer går du altså aldrig galt i byen med. Jeg lavede for et halvt års tid siden et indlæg med en masse forskellige – tænker at gøre det igen med denne sæsons styles. Stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

High-street favourite: NEW TRENCH