CHECKING OUT OF THE WEEKEND

EYES ON: CHECKS

checked-blazers1. JUST FEMALE / 2. JUST FEMALE / 3. GINA TRICOT / 4. & OTHER STORIES / 5. MANGO / 6. ENVII / 7. ZARA / 8. ZARA / 9. MANGO

Som lovet et nyt indlæg med sæsonens ternede blazere fra flere af high-street butikkerne. Jeg har selv en god håndfuld ternede blazere – både nr. 1. og 6. hænger allerede i garderoben og bliver brugt flittigt! Derudover drømmer jeg lidt om den grønne fra Zara, der kunne være perfekt over sommeren og nr. 4 fra & Other Stories, der har et mere klassisk snit. En anden ting jeg generelt er vild med ved blazere er skulderpuder og en oversize pasform, der altid er en god kontrast til blandt andet en feminin kjole for at skabe balance i dit look.

Hvilke er jeres favoritter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHECKING OUT OF THE WEEKEND