EYES ON: CHECKS

LONDON W. DR. MARTENS

img_7147

img_7078

img_7085

img_7086

img_7154

img_7151Jeg er hjemme igen efter nogle mega gode ture til London og Wien. Rejste til London i onsdags, hvor jeg var så heldig at være blevet inviteret af Dr. Martens sammen med to norske piger, en sveske blogger og Chloé fra hovedkontoret i Stockholm.

Vi startede med lækker frokost på Lyle’s i Shoreditch, som jeg virkelig kan anbefale. Hold kæft, det var lækkert! Derfter skulle vi videre til eventet og præsentationen af AW18 kollektionen, hvor ‘Innovation’, ‘musik’ og ‘alternativ’ dannede rammerne for designet. Jeg var i sær vild med glimmerstøvlerne! Senere på aftenen sluttede vi af med middag inden jeg skulle på hovedet hjem i seng. Skulle op dagen efter kl. 4 for at nå mit fly til Wien. Har virkelig været i søvnunderskud hele ugen, men har haft det virkelig sjovt, så må sove ud her i weekenden!

Jeg var forresten hoppede i kjole fra Indress (kommer om et par måneder), frakke fra Envii, støvler fra Dr. Martens og solbriller fra Thailand.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: CHECKS