LONDON W. DR. MARTENS

VIOLET

karodall ganni outfit

karodall outfit envii ganniCoat ENVII / Knit GANNI/ Dress from Thailand / Sneakers NEW BALANCE / BAG JW ANDERSON / Sunglasses NEUBAU / Earring JANE KØNIG

Det er simpelthen så rart, at det endelig er varmt nok til at have bare ben. Det er altid meget lettere at vælge outfit, når jeg ikke skal tænke på at pakke mig helt ind – kender I det??

Min kæreste og jeg er netop kommet hjem efter en dejlig weekendtur til Marienlyst Strandspa. I januar måned åbnede hotellet efter deres renovering af hele spaafdelingen, og den er blevet så mega lækker. Får lige lavet et helt indlæg til jer, hvis I nu er lidt nysgerrige. Jeg har lidt arbejde, som jeg vil gå igang med nu – har næsten ikke haft tid til at sidde ved computeren denne uge, så har lige et par småting og så skal jeg holde søndag! Hyg jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON W. DR. MARTENS