VIOLET

Vienna w. NEUBAU

img_7344

img_7343

img_7345

vienna-neubau-2

img_0874

img_7214-2

vienna-neubauSom jeg fortalte i sidste uge – og som nok ikke har været til at overse på Instagram, var jeg torsdag-fredag en tur i Wien med brillemærket Neubau til lanceringen af deres nyeste solbrille ‘Sigmund & Carl‘ (efter Sigmund Freud og Carl Gustav Jung) – og de er virkelig fede!! Modellen afspiller Sigmund med sin runde facon og Carl med sin metal ramme. Jeg er vild med design, hvor man kan fornemme historien bag. Jeg har selv valgt de hvide, som jeg modtager om et par uger, yay!

Det meste af dagen blev vi vist rundt i Wien, der seriøst er den smukkeste by, så hvis I ikke har været der, skal I virkelig overveje at besøge byen en dag. Neubau havde arrangeret en tourguide, der viste os rundt til forskellige seværdigheder – en ret god måde at opleve en ny by på, når man er der i kort tid. Om aftenen var der middag på Sigmund Freud museet, og så endte jeg i byen til kl. 6 om morgenen med en del af de andre. Den var altså hård, når jeg skulle op til brunch kl. 8, av av! Men det var virkelig en god tur – og planlægger lidt at tage tilbage til Wien i løbet af sommeren.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIOLET