Vienna w. NEUBAU

2ND ONE x KARODALL LAUNCH DAY!

karodallx2ndone_trousers_4

karodallx2ndone_trousers_2

karodallx2ndone_skirt_2

karodallx2ndone_skirt_3

ENDELIG blev det d. 19. april og fra i dag af er det muligt at købe mine to styles i udvalgte butikker samt online. Hold kæft, hvor har jeg glædet mig mega meget. Vi har været i gang siden december og nu er det endelig tid! Har været lidt nervøs det sidste døgn – tænk hvis ingen køber det eller dukker op til mit event i Norr i dag?? Det ville være det værste der kunne ske. Men igen, jeg er selv så tilfreds med resultatet og synes virkelig, at det er blevet nogle fine styles, så mon ikke andre også gør det? Jeg håber i hvert fald på at se en masse af jer både med bukserne og nederdelen hele sommeren – husk at bruge #2ndonexkarodall, så jeg kan finde jer! I kan finde begge styles online på 2ND ONE’s hjemmeside lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vienna w. NEUBAU