WEEKENDTUR TIL MARIENLYST

2NDONE x KARODALL

2ndone karodall

2ndone karodall

2ndone karodall

2ndone karodall

2ndone karodall

2ndone karodall

2ndone karodall

2ndone karodall

2ndone karodall

2ndone karodall

Jeg havde seriøst den bedste aften i torsdags, hvor vi afholdte launch af mine styles for 2ND ONE. Folk var vilde med tøjet, der var pisse god stemning og overdrevet gode cocktails. Jeg havde teamet op med Only Cocktails, der langede cocktails til den helt store guldmedalje over baren. Jeg er vild med cocktails, men ender ofte med at vælge de samme, selvom jeg elsker at prøve nyt – derfor fik drengene bag Only Cocktails frie tøjler til at bestemme udfaldet, og dét fortryder jeg bestemt ikke. Smagen var mindst ligeså lækker som udseendet, hvor der virkelig var kælet for æstetikken!

Det er helt sikkert ikke sidste gang, at Only Cocktails står for de våde varer til et event jeg afholder (… hvis der kommer flere events i fremtiden, haha). Tag et kig forbi deres hjemmeside lige her og Instagram her. Senere fortsatte aftenen på Candy (ja, Dandy hedder Candy om torsdagen) til sushi og drinks, så I kan nok forestille jer en uproduktiv fredag jeg havde – meeeeen jeg synes det var tilladt!

Er så taknemmelig over, hvor godt folk har taget i mod mine styles. Har været meget nervøs for, at orange bukser kun er for de færreste og en nederdel i retroprint er total outdated, men synes virkelig, at der har været positiv respons – og det er SÅ dejligt allerede at se folk på gaden og på Insta iført tøjet. Var forbi Norr butikken dagen efter launchen, hvor flere kunder stod i kø til prøverummet med enten bukserne eller nederdelen i hånden. Det er altså lidt sejt, og jeg må indrømme, at jeg bliver liiiiidt stolt! Husk at bruge #2ndonexkarodall, hvis I uploader noget på Instagram, så jeg kan finde jeres fine billeder!

Begge styles kan købes hos udvalgte forhandlere rundt i landet, ellers hop forbi 2ND ONE’s webshop – find bukserne lige her og nederdelen lige her.

God søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDTUR TIL MARIENLYST