2NDONE x KARODALL

ALL BLUE

karodall gina tricot, zara outfitTop GINA TRICOT / Jeans  MONKI / Shoes ZARA

Synes det var på tide med et lille outfitindlæg – denne gang næsten iført i blå fra top til tå. Bukserne, mit absolut favoritpar, har i set før – men både toppen og stiletterne er forholdsvis nye. Kan godt mærke, at jeg slet ikke er vant til at gå i stiletter, selvom jeg virkelig gerne ville være typen, da det er så mega pænt. Det skal jeg altså have øvet mig på!

Denne uge er liiidt presset for mit vedkommende. Har en skydning imorgen med magasinet Liv og Renee Toft Simonsen, som jeg skal style. Har brugt de sidste to dage på at samle tøj ind samt tonse rundt til møder imens mit hovedet er så tilstoppet af snot, at jeg dårligt kan høre noget. Samtidig er min lugtesans fuldstændig forsvundet og mine smagløst er nærmest ikke eksisterende. WIN! I aften er første dag, jeg kan lægge mig under dynen tidligt, hvilket også bliver nødvendigt, da skydningen imorgen foregår i Århus, så skal ud af døren ved 6.30 tiden. Sorry for brok, jeg har bare brug for en smuuuuule medfølelse, hahaha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2NDONE x KARODALL