ALL BLUE

Jeg har startet træningsforløb!

img_8707

img_8711

img_8715

Ja, den er god nok. For første gang i mit liv har jeg fået mig en personlig træner – noget jeg altid har drømt om. Den sidste måned har for mit vedkommende stået på for meget rosé i solen, for mange fritter, liiiidt for mange nemme fastfood løsninger og ALT for lidt fokus på min træning og kost. Af den årsag har jeg teamet op med Mille – indehaver af firmaet Health Junkie, der den næste måned får lov til at tæske mig igennem to gange ugentligt, i håb om, at jeg stadig kan nå at komme bare en smule i nærheden af noget, der ligner en fit bikinikrop.

Det skal lige siges, at formålet med det her forløb er ikke, at jeg på nogen måde skal tabe mig. Jeg skal simpelthen bare strammes op, komme i bedre form og omdanne mit fedt til muskelmasse, hvilket jeg i den grad trænger til. Udover mine to ugentlige træninger med Mille, skal jeg selv styrketræne eller løbe en dag om ugen, hvilket er ret overkommeligt. Selvfølgelig kan jeg gøre det mere, hvis jeg har tid og lyst, men som udgangspunkt er det tre gange om ugen, hvilket de fleste i hvert fald kan være med på.

Jeg er så mega motiveret og klar på at komme i gang. Håber I har lyst til at følge med i mit forløb. Jeg vil selvfølgelig skrive om det løbende her på bloggen, men ellers følg med på Insta, hvor der nok skal komme masser af stories, når jeg er ved at dø over de øvelser som Mille tvinger mig til, haha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL BLUE