MADKLUBBEN ØSTERBRO

YELLOW DRESS & FURRY SANDALS

samsøe samsøe karodall outfitDress SAMSØE & SAMSØE / Sandals DONDUP / Sunglasses WEEKDAY / Earring JANE KØNIG / Ring ASTRID ROSENDAL JEWELRY

En af mine nyeste kjoler i garderoben er denne fine, gule sag fra Samsøe & Samsøe. Så mange af jer har spurgt til den på Instagram, og jeg har endelig fundet et direkte link – den er nemlig udsolgt de fleste steder. Dog er den kun tilbage i medium og large, men tror sagtens det kan fungere selvom man er en størrelse small, da pasformen er løstsiddende. Sandalerne er fra Dondup, men et par år gamle, så de er desværre ikke til at skaffe længere – med mindre de er brugte, og jeg har fundet et par i størrelse 37 på Vestiaire Collective. Heldigvis findes der så mange andre fine pelssandaler på marked – tag et kig lige her, her, her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADKLUBBEN ØSTERBRO