YELLOW DRESS & FURRY SANDALS

ORANGE & JEANS

karodall ganni outfit

karodall ganni outfitTop GANNI / Jeans CLOSED / Necklace PHINE JEWELLERY / Sunglasses WEEKDAY / Sneakers NEW BALANCE 990

Jeg må have skiftet tøj omkring en 3-4 gange i går. Kunne slet ikke finde ud af vejret – først var det koldt, så varmt, så koldt igen … Jeg ved det – first world problems, haha. Men det her outfit havde jeg i hvert fald på det meste af tiden. Jeansene er nye og jeg elsker dem! De er så mega behagelige og har den pæneste vask. Derudover er jeg vild med deres løse boyfriend fit, der står i fin kontrast til den feminine bluse!

I dag står den på træning fra morgenstunden med Mille – læs om mit forløb lige her. Og så er der jo ELLE Style Awards i dag, hvor temaet er disko! Jeg skal have en meget smuk kjole på fra M Missoni – håber den er disko nok, hihi. Charlotte Caroline og jeg skal mødes kl. 12 i Stuhr, hvor vi skal have lavet fint hår. Tror jeg skal have lavet noget lidt stort og voldsomt .. Følg med på Instastory!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YELLOW DRESS & FURRY SANDALS