YELLOW IN CANNES

Eyes on: DANIEL SILFEN

daniel-silfen-x-karodall PINK HOLLY

img_9138-2 BLUE EMMA (dark green)

daniel-silfen-x-karodall-2RED KARLA (purple) / RED EMMA

Reklame for Daniel Silfen

Jeg er kæmpe fan af Daniel Silfens tasker – og som I nok har set på Instagram, har jeg allerede et par stykker. Lige for tiden er Holly modellen min favorit. Den er lige en anelse større end min øvrige tasker, så der er plads til lidt mere end bare iphone, kortholder, læbepomade og nøgler. Til gengæld formår jeg også altid at putte alt muligt ligegyldigt i den – bare fordi der er plads. Kender I ikke det?

Da jeg var i Thailand havde jeg den Karla modellen med, der fungerede så godt til, når vi skulle rundt på markeder, udfulgter eller bare på stranden. Den er ret praktisk – og så er det kun en bonus, at den er ret pæn samtidig. Desværre er den udsolgt i rød lige nu, men den findes også i en meget fin lilla farve, der ville klæde ethvert outfit over sommeren.

Både Holly, Emma og Katrine modellerne er netop landet i nogle ret vilde farver, hvor der er knald på – og det kan jeg jo ret godt lide! I sær den gule er så pæn. Jeg lånte den til modeugen tilbage i februar, men nu er de endelig online og i butikkerne. Derudover er jeg også sikker på, at I er faldet over den grønne på Instagram? Jeg har i hvert fald efterhånden set en del pifte deres outfit op tasken.

Har I en favorit??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YELLOW IN CANNES