POOL DAY

FLOWER POWER JUMPSUIT

resume jumpsuit karodallJumpsuit RÉSUMÉ (here & here) / Bag GUCCI / Sunglasses Bought in Thailand / Flip flop HAVAIANAS

I har både set kjolen og bikinien før – og jeg er så heldig også at eje denne fine buksedragt i samme print. Tror faktisk det er den eneste buksedragt, jeg har i skabet, men bestemt ikke den sidste! Mange af jer har spurgt ind til den i dag på Instagram – under billedet finder I direkte links til den. Desværre er den allerede udsolgt mange steder, så I skal nok skynde jer, hvis I vil have fingrene i den!

Vi er netop kommet tilbage til hotellet efter endnu en hyggeligt aften – og desværre vores sidste. Imorgen (meget!) tidligt skal vi afsted til lufthavnen og retur til København. Jeg er virkelig glad for Barcelona – byen har så mange dejlige ting at byde på, så håber bestemt at komme tilbage snart igen, hvor vi har lidt længere tid, da jeg næsten synes, at tre dage er for lidt i forhold til alt det, man gerne vil nå. Men er det ikke ofte sådan på storbysferier??? Jeg får lavet en guide til jer i løbet af ugen med nogle af de ting og steder, jeg mener, der er værd at lave, se, spise osv. Hej hej!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POOL DAY