FLOWER POWER JUMPSUIT

KARO SKIRT & POINTY SHOES

karodall pilgrim 2nd one

karodall pilgrim 2nd one

karodall pilgrim 2nd oneTop RÉSUMÉ (coming soon) / Skirt 2ND ONE X KARODALL / Shoes MANGO / Sunglasses RAY-BAN / Jewelry PILGRIM (here, here, here & here)

Endnu et outfit fra Barcelona i min yndlingsnederdel fra mit designsamarbejde med 2ND ONE – denne gang i selskab med grønne items. Skoene fra Mango købte jeg i Barcelona – jeg er vild med farven og de spidse snuder. De er perfekte til de dage, hvor jeg gerne vil opgradere mit hverdagsoutfit lidt.

Som I måske så på Instagram i går, er jeg netop indgået et samarbejde med Pilgrim. Havde taget nogle smykker med på ferien, og synes det fungerer ret fint, når man har flere forskellige længder kæder på, på samme tid eller smykker med nogle farver – ligesom ringen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER POWER JUMPSUIT