KARO SKIRT & POINTY SHOES

KNIT & CHECKS

closed karodall

closed karodallKnit CLOSED / Jeans CLOSED / Blazer ENVII / Sunglasses WEEKDAY

Det er godt nok længe siden, at jeg har haft lange bukser og strik på, da vejret har været så godt (heldigvis), men i går hoppede jeg i begge dele på en lille aftengåtur. Både strikken og jeans er ret nye i min garderobe og fra Closed – mine andre jeans fra Closed har I set før, og jeg elsker begge par, der har den perfekte pasform, snit og vask. Strikken er også hurtigt blevet en favorit!

Jeg vil hoppe i træningstøjet og smutte over til min træner Mille, der sikkert står klar til at dræbe mig! I dag er anden sidste gang i mit træningsforløb (læs om det lige her), og så er jeg på egne ben igen. Heldigvis har jeg virkelig fået blod på tanden igen i forhold til træning, og skal selvfølgelig nok lave et indlæg om, hvordan forløbet har været.

God dag!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARO SKIRT & POINTY SHOES