SWIMWEAR SEASON

PURPLE PEACH DRESS

hosbjerg karodall

hosbjerg karodallDress HOSBJERG / Coat ENVII / Socks COS / Sneakers NEW BALANCE

Denne kjole er uden tvivl en af min favoritter i garderoben, og den er endelig kommet i butikkerne og online lige her. Derudover fås den også i et andet mega fint print, som jeg helt sikkert også skal have fingrene i.

Jeg vil komme i tøjet og i gang med dagen. Er stadig i gang med mini-guiden til Barcelona med små tips og tricks, som kommer op senere eller imorgen.

 

1 kommentar

  • Josephine mikkelsen

    Hej. Hyggelig blog du har ☺️ Jeg er meget vild med din fine kjole. Må jeg spørge hvordan den er i pasform? De har kun en str small tilbage på hjemmesiden og er lige lidt i tvivl om den bliver for lille 😬😊 mvh Josephine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWIMWEAR SEASON