PURPLE PEACH DRESS

STATUS PÅ MIT TRÆNINGSFORLØB

healthjunkie mille hartmann karodallSom skrevet lige her teamede jeg for en måned siden op med Mille, indehaver af Health Junkie, der de sidste fire uger har fået lov til at tæske mig godt og grundigt igennem. Vi har trænet to gange ugentligt og i torsdags havde jeg min sidste træningsgang. Forløbet har været mega hårdt og pisse udfordrende, men ikke mindst ekstremt sjovt og lærigt – hvilket selvfølgelig også er grunden til, at jeg har valgt at fortsætte en måned mere med Mille som min træner – dog kun med én ugentlig træning.

Da jeg startede jeg for en måned siden målte og vejede Mille mig fra top til tå – og som jeg allerede skrev i starten af forløbet, var formålet med træningen ikke at tabe mig, men at komme i bedre form, øge min muskelmasse og generelt bare strammes lidt op, hvilket faktisk er gået ret fint. Jeg har taget 600g muskelmasse på, min fedtprocent er faldet og jeg har tabt centimeter rundt på hele kroppen, hvilket jo er mega dejligt efter hårdt arbejde.

En anden vigtig ting Mille sagde til mig fra starten af var, at jeg skulle leve som jeg plejede angående kost. Selvfølgelig skal man ikke proppe alt, hvad man lige lyster i kæften, men heller ikke blive alt for fanatisk under et træningsforløb, da man formentlig vil tage det meste på igen, så snart man vender tilbage til sin normale rutine. Ingen tvivl om, at jeg vil kunne se endnu flere resultater, hvis jeg havde droppet lørdagsbyturen, tømmerændsmaden dagen efter, og måske også lige croissainten mandag morgen. Men så længe jeg får trænet regelmæssigt og nogenlunde kan spise som jeg har lyst (alt med måde) – samtidig med, at jeg kan holde min krop, vil jeg langt hellere det!

Derudover har træningen med Mille virkelig givet mig ny inspiration og energi til også selv at smutte forbi centret et par gange om ugen. Jeg er sikker på, at de fleste kender det med, at man hurtigt går død i sin egen træningsrutine, og laver præcis det samme program hver evig eneste gang – det problem har jeg ikke længere. Mille har givet mig de fedeste øvelser i forskellige kombinationer, så hver træning er forskellig, men ligeså effektiv og udfordrende hver gang!

Hvis I selv overvejer at starte et forløb med en personlig træner, kan jeg i den grad anbefale det. Det behøver ikke være flere gange om ugen – måske bare en enkel dag? Bare nok til at du bliver sparket igang, og kan mærke hvor pissefedt det er! Tag et kig forbi Milles hjemmeside lige her, hvor hun både tilbyder personlig træning, parforløb, online forløb, camps, udendørstræning og meget mere.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PURPLE PEACH DRESS