STATUS PÅ MIT TRÆNINGSFORLØB

FLOWER TOP, CHECKED SKIRT & NB

Ganni karodall topshopTop GANNI / Skirt TOPSHOP / Socks COS / Sneakers NEW BALANCE

To af mine yndlingsprint – blomster og tern, samt mine favorit New Balance sneakers kombineret i ét og samme outfit. Og det fungerer egentlig helt fint, hvis jeg selv skulle sige det.

Min dag i dag har stået på forskellige praktiske ting. I weekenden flytter jeg (igen, igen, igen), men denne gang er det permanent. Har fået en dejlig lejlighed på Østerbro, som jeg glæder mig til at flytte ind i. Har fundet en masse fine møbler, og det kommer forhåbentligt at spille ligeså godt i praksis, som det gør oppe i mit hovede. Derudover starter Distortion, som jeg er stor tilhænger af, jo på onsdag. Derfor må det meste arbejder og praktiske sager ordnes i starten af ugen, da jeg kommer til at lægge i druklage og stå med flytning sidst på ugen, haha.

Skal I selv til Distortion? Håber i hvert fald på at se en masse af jer :-))))))

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ MIT TRÆNINGSFORLØB