FLOWER TOP, CHECKED SKIRT & NB

TRÆNINGSPROGRAM

træningsprogram healthjunkie Jeg startede dagen ud med en træning hos Mille, der endnu en gang formåede at dræbe mig en smule … Jeg tror, hun nyder det, haha. De næste uger vil jeg give jer lidt mere indblik i, hvordan en typisk træning for mig ser ud, så I selv kan prøve det af næste gang I bevæger jer hen i centret.

Selvom det var pissehårdt (igen) i dag, var det sjovt, da Mille havde planlagt en lidt anderledes træning end normalt. I stedet for at køre tre runder med forskellige øvelser og et bestemt antal gentagelser, havde hun lavede følgende program til mig:

2 runder af:

50 x KB squat

40 x TRX row

30 x Stivbenet dødløft (KB)

20 x Bænkpress

10 x Burpees

Start uret og hvert 5 min. skal man løbe 250 m. med en 5kg vægtskive i hånden. Derefter fortsætter man hvor man slap, og efter 5 min. mere løber man igen. Sådan kører man indtil man har været igennem 2 runder af alle øvelser. Jeg klarede det på 32 min. og 30 sek. Prøv det – og husk at tagge Mille (Health Junkie) og jeg på Insta, så vi kan se jer! God fornøjelse!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER TOP, CHECKED SKIRT & NB