FLOWER TOP, CHECKED SKIRT & NB

TRÆNINGSPROGRAM

træningsprogram healthjunkie Jeg startede dagen ud med en træning hos Mille, der endnu en gang formåede at dræbe mig en smule … Jeg tror, hun nyder det, haha. De næste uger vil jeg give jer lidt mere indblik i, hvordan en typisk træning for mig ser ud, så I selv kan prøve det af næste gang I bevæger jer hen i centret.

Selvom det var pissehårdt (igen) i dag, var det sjovt, da Mille havde planlagt en lidt anderledes træning end normalt. I stedet for at køre tre runder med forskellige øvelser og et bestemt antal gentagelser, havde hun lavede følgende program til mig:

2 runder af:

50 x KB squat

40 x TRX row

30 x Stivbenet dødløft (KB)

20 x Bænkpress

10 x Burpees

Start uret og hvert 5 min. skal man løbe 250 m. med en 5kg vægtskive i hånden. Derefter fortsætter man hvor man slap, og efter 5 min. mere løber man igen. Sådan kører man indtil man har været igennem 2 runder af alle øvelser. Jeg klarede det på 32 min. og 30 sek. Prøv det – og husk at tagge Mille (Health Junkie) og jeg på Insta, så vi kan se jer! God fornøjelse!

 

1 kommentar

  • I appreciate, result in I discovered just what I used to be looking for.
    You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day.
    Bye

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER TOP, CHECKED SKIRT & NB