ORANGE DRESS

PINK PARTY

samsøe karodallDress SAMSØE SAMSØE / Bag GUCCI / Flip flops HAVAIANAS

Forleden var jeg hoppet i pink fra top til tå i min nye, smukke kjole fra Samsøe Samsøe. Eller .. den har faktisk hængt i skabet i nogle uger, har bare ikke haft den rette anleding at tage den på til. Egentlig ville jeg nok have valgt nogle andre sko end klipklappere, men flyttede hele weekenden, så alle sko var pakket ned undtagen disse – og de tilfører en afslappet kontrast til kjolen, så det alligevel spiller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORANGE DRESS