PINK PARTY

BARCELONA LOOK

Top LOVECHILD 1979 / Skirt HANNE BLOCH

En af aftenerne i Barcelona var jeg hoppet i dette sæt. Jeg er ret vild med kombinationen af gul og lilla – faktisk bare kombinationen af kontrast farver i samme look, da det giver et interessant spil. Blusen er endelig online og i butikkerne – en del af jer har spurgt ind til den på Instagram, so here you go.

Som I måske også har spottet på Instagram, og som jeg har nævnt her på bloggen, flyttede jeg i weekenden i ny lejlighed. Er så småt ved at være på plads – har fået en mega hyggelig stue med dør ud til gården, som jeg nok skal vise, når jeg får taget nogle fine billeder.

God fredag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK PARTY