BARCELONA LOOK

FLOWER DRESS & BUMBAG

Dress NUÉ NOTES / Bag GUCCI (similar here & here) / Socks SNEAKY FOX / Sneakers NEW BALANCE 990 / Jewelry ASTRID ROSENDAL JEWELRY, JANE KØNIG & ANNI LU

Noget af det bedste jeg kan hoppe i må være en mønstret kjole i flotte farver, sneakers – eller klip klappere, som I ved jeg elsker, en fin lille taske, solbriller ej at forglemme og mine yndlingssmykker. Nemt, pænt og mega behageligt. Nogle gange må det godt gå en smule stærkt, hvor jeg ikke orker det helt store stylingshow – og så er en kjole altså min bedste ven. Andre gange føler jeg for at eksperimentere med farver og mønstre til den helt store guldmedalje.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARCELONA LOOK