LIGHT BLUE

HIGH STREET SALE FAVOURITES

1. & OTHER STORIES SHIRT / 2. MANGO SKIRT / 3. & OTHER STORIES PINK SHIRT / 4. & OTHER STORIES POUCH / 5. ZARA DRESS / 6. ZARA SKIRT /  7. & OTHER STORIES FLOWER SHIRT / 8. & OTHER STORIES SKIRT / 9. MANGO DRESS / 10. ZARA DRESS

Både online og i butikkerne bugner det med udsalg. I den forbindelse har jeg fundet nogle favoritter fra mine yndlings high-street brands & Other Stories, Mango og Zara. Her ser I bare et lille udpluk for hold op, der er meget pænt!! Nr. 9 fra Mango prøvede jeg i Paris, men var en smule usikker på den, men nu er der ingen tvivl – den bliver klikket hjem! Nr. 10 er jeg også ret vild med og nederdelen fra Mango måtte også meget gerne hænge i min garderobe!

Har I nogle favoritter? Og send også gerne tips til andre hjemmesider med udsalg, som jeg ikke må gå glip af. TAK!

God søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIGHT BLUE