& OTHER STORIES SKIRTS

HOLZWEILER DRESS

Dress HOLZWEILER / Sneakers NEW BALANCE / Sunnies WEEKDAY

Denne fine kjole fra Holzweiler er kommet på udsalg – og til en virkelig god pris, ca. 1.200 DKK. Find den lige her.

I dag har jeg et par møder, og ellers en ret afslappet dag. Jeg kan godt mærke, at der er gået lidt sommerferiestemning i den, men det er nu meget rart. Kunne virkelig godt tænke mig at komme på ferie Sydpå, men har Musik i Lejet om to uger, derefter Hornbæk med pigerne og så starte august med modeuger, hvor jeg får travt. Måske det er meget godt, bare at slappe lidt af hjemme? Og når vejret er så lækkert, er det sgu helt okay!

Hvad har I af sommerferieplaner?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

& OTHER STORIES SKIRTS