HOLZWEILER DRESS

GREEN DRESS & PINK BAG

Dress RÉSUMÉ / Bag JW ANDERSON / Flip flops HAVAIANAS

Jeg er sikker på, at I har set mig i denne kjole bare i blå en del gange efterhånden. Jeg har i hvert fald brugt den flittig, og nu været så heldig også at få fingrene i den i grøn. Den har simpelthen den pæneste pasform, der er klædelig på alle, og så er printet jo bare så fint! Den blå er desværre udsolgt, men find den grønne version lige her.

Derudover er min taske faktisk også ny. Gjorde et kup i Another Nué i sidste uge, hvor den var sat ned med 50%, og det er altså ikke hver dag, at jeg falder over en JW Anderson taske på halv pris. Det tog mig ca. 10 sekunder at overveje om jeg skulle have den, og det har jeg bestemt ikke fortrudt!!

2 kommentarer

  • Den er så fin i den grønne farve! Den er blå er også flot. Sikke et godt køb med tasken. Jeg har også købt en Proenza Schouler som jeg skal ned og hente i pakkeboksen senere i dag – kunne ikke lade være når der 50% på og så fik man yderligere 20% oveni på Farfetch! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak!! Ihhhh hvor skønt med en ny taske. Proenza Schouler laver simpelthen sådan noget pæne nogle – måske jeg skulle overveje sådan en næste gang 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLZWEILER DRESS