GREEN DRESS & PINK BAG

LBD & SHELL CHOKER

Dress ENVII / Flip flops HAVAIANAS / Necklace ETSY / Sunglasses GINA TRICOT

Jeg var for en gangs skyld hoppet i sort i sidste weekend – og jeg elsker faktisk sort, selvom det sjældent sker. Synes at denne kjole har det perfekte snit, der er super klædeligt – og nok endnu mere, hvis man har et par centimeter mere i benene. Jeg havde valgt at tage min elskede klipklappere på til. Får tit nogle nedern kommentarer på Insta om, at det kan man altså ikke, men jeg elsker kombinationen af det fine og afslappet i ét look. Uden tvivl om, at et par stiletter også havde været skide flot, men jeg kommer hurtigt til at føle mig for overdressed, så det er lige med at finde en mellemvej.

5 kommentarer

 • Laura

  Super flot outfit! Hvilken længde har du valgt din halskæde i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Josefine
  FYI. Den kjole Karo linker til er en kortere model end den på envii.com. Der er to modeller. En lang og en kort. Den lange er udsolgt på webben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine LArsen

  Hvilken str, har du købt kjolen i? Den ser rimelig kort ud på Enviis side..?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREEN DRESS & PINK BAG