STRIPES vs. CHECKS

OLYMPUS X KARODALL

Reklame for Olympus

Jeg har langt om længe fået fingrene i et kamera – og det er jeg vældig glad for. Har i lang tid – faktisk nok i næsten et år overvejet kraftigt, om jeg skulle investere i et kamera, så min iPhone kunne få en lille pause for alle de billeder, der hele tiden skal tages. Og dét har der været flere grunde til:

  1. Selvom kvaliten på min iPhones kamera er godt, driller det desværre også nok lidt for ofte. Enten er lyset forkert, detaljer kan være uskarpe og det kan hurtigt se “grynet” ud.

2. Jeg savner lidt at kunne eksperimentere med mine billeder og lege med effekter.

3. Og og og, min iPhone løber helt latterligt hurtigt tør for batteri, hvilket ofte kan være lidt af en stressfaktor i min branche (og nej, det er ikke en overdrivelse, haha)

Mit nye anskaffet kamera er et Olympus Pen 9, som er det nyeste skud på stammen. Grunden til at valget er faldet på lige netop denne model er, at det for det første er småt, så det passer lige ned i min håndtaske, som jeg alligevel altid har med mig rundt med alt mit habengut, uden at det går på kompromis med billedkvaliteten.

Kig blot på billederne herunder, hvor de til venstre er taget med min iPhone og til højre med Olympus Pen 9. Der er virkelig en markant forskel og det var først, da jeg satte billederne op ved siden af hinanden, at jeg kunne se hvor stor forskel der er på billedkvaliteten. Farverne er så meget bedre og detaljerne er knivskarpe!

For mig ville det være møgirriterende at skulle slæbe rundt på en ekstra taske bare for at få mit kamera med rundt, da jeg alligevel ikke ville få det brugt nok så. Nu har jeg testet det lidt af de sidste par uger, og haft det med mig i tasken stort set alle vegne, og det fungerer sgu egentlig ret godt. Jeg har helt vendt mig til at hive kameraet op af tasken i stedet for min iPhone, når der skal tages outfitbilleder – og en lille ekstra mega smart funktion, jeg synes er et kæmpe plus: Jeg kan overføre billederne direkte fra kameraet til telefonen via bluetooth i løbet af få minutter. Så smart, at jeg ikke først skal lægge dem over på computeren og derefter overføre til telefonen.

Som en lille ekstra ting fås kameraet med noget ret fint udstyr. Jeg har både anskaffet mig en lædertaske, en ekstra linse, og en kæde, der kan sættes direkte fast i kameraet, så du kan bære det crossbody en dag, hvor der måske ikke er plads i tasken.

Hvis du nu selv overvejer at investere i et kamera, så synes jeg bestemt du skal tage et nærmere kig på Olympus 9 Pen. Lige nu er der i hvert fald penge at spare, hvis du bruger koden KARODALL, som giver 20% t.o.m. d. 9. september 2018. Find kameraet lige her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIPES vs. CHECKS