OLYMPUS X KARODALL

FLOWERS & CHECKS

Shirt LOVECHILD 1979 / Skirt ENVII / Shoes NOTABENE / Ring ASTRID ROSENDAL JEWELRY / Bracelets ANNI LU & NYMARK COPENHAGEN

Det er efterhånden et stykke tid siden, jeg har uploadet et outfit herinde på bloggen, so here you go! Skjorten og skoene har jeg linket til før, men nederdelen er endelig til at finde online og i butikkerne. Jeg har virkelig brugt min meget, og synes stylingmulighederne er uendelige!

Jeg vil hoppe i tøjet, drikke min kaffe færdig og smutte afsted til træning med resten af bloggerbanden. Ses snart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLYMPUS X KARODALL